„A tőkére vetítve a létező legkisebb pozíció mérettel, türelemmel, félelem és mohóság nélkül kereskedj!

október 2013

Megérkezett az FXLOOP csapat

Magyarország első független Trader közössége alakult meg, ahol aktív, minden nap ,kereskedő expertek állnak rendelkezésre minden kedves érdeklődő számára.

More

A "Fed blöff" következménye képen is tovább ralizhat a nemesfém

arany

Az aranyra legtöbben, mint árupiaci termékre szoktak felfigyelni, pedig a történelem folyamán fizetőeszközként, pénz formájában forgott a nemesfém. Mára ez a szerepe az aranynak a pénzérme gyűjtők körére szűkült, de a magánbefektetők és vagyonkezelők döntéshozatalában kiemelkedő szerep jut a papírpénz mennyiség (monetáris bázis) nyomon követésének és annak arany árfolyamához való összevetésének. 

More

Stratégia egy bizonytalan és egy magabiztos fejében - Tőkéletes Money Management

Egy kedves ügyfél kérdése és arra válaszom, talán másoknak is iránymutatás lehet a tartósan sikeres és nyereséges kereskedéshez :

KÉRDÉS: Elnézését,kérem a zavarásért.  A hozzám küldött,e-mailben irta,hogy amiben tud segit, ha igénylem az idők során. Most kérem, ha ideje engedi, hogy  nézze meg az általam beállitott stratégiámat,hogy használható-e hasznosan? A chart-on van a BB. szalag, 20-as beállitásal,a  középső vonala is.+ 1db.EMA. 5-ös beállitásal. A chart alján,  van az RSI,14,+ az MACD. 5.13.1.-es beállitásal,+ a Sohastic  14-es beállitásal. Azért kérem Önt erre,mert én még nem értek  kellően a szakmához,és e környéken,nincsen aki értené.

More