„A tőkére vetítve a létező legkisebb pozíció mérettel, türelemmel, félelem és mohóság nélkül kereskedj!

Friss

Érdekes "hiba" az arany charton... #alpari vs. #fxpro

Érdekes "hiba" az arany charton... vs.

More

Megnézem, hogy ér-e valamit a 78,6%-os fibo ellenállás,...

Megnézem, hogy ér-e valamit a 78,6%-os fibo ellenállás, az kapott egy shortot korrekcióra...meglátjuk.

More

Bóvli maradt, de legalább stabil kilátással a magyar...

Bóvli maradt, de legalább stabil kilátással a magyar adósság besorolás (S&P). Lassan kéthetes short pozink köszöni jól érzi magát.

More

Elcsíptünk egy reggeli #AUDUSD 30 pipes kitörést, de a...

Elcsíptünk egy reggeli 30 pipes kitörést, de a napos chart 61,8% fibo ellenállás (0,9320) közelsége miatt zártunk is. Innen jöhet egy kis visszahúzás, aki venni akar ausztrál dollárt várja meg ezt a "pull back"-et inkább.

More

#EURTRY - A török líra is megjátszhatja, a délelőtti...

- A török líra is megjátszhatja, a délelőtti dollár erősödés mintájára a maga táncát. Sok spekulánsra azt hiszem ráférne.

More

Das DAX !

Das DAX !

More

Arany: jó vagy rossz befektetés lesz idén?

·         a krími szavazás óta gyengélkedik az arany

·         1390 dolláros idei csúcshoz képest -5% az arany teljesítménye jelenleg

·         egy komolyabb háborús konfliktus kirobbanásának esélyei elültek

·         több guru aggódik, de tovább emelkednek a részvényárak

 

More

Hogyan tovább #EURUSD ?

Hogyan tovább ?

More

#Alpari élő számlások figyelem! Több real serveren akadt...

élő számlások figyelem! Több real serveren akadt gond ma hajnalra virradóra: "no connection" felirat. A megoldás, hogy kézileg kell beírni a server ip címeket.

További info:

More

Márciusi NFP adat előtt

Az EUR/USD árfolyam már elkezdett mozogni az NFP adat előtt, viszont az arany egyelőre mozdulatlan. Az adat közlésekor elképzelhető nagyobb mozgás mindkét irányba, ezért a kisbefektetőknek érdemes megvárniuk a kezdeti csapkodásokat, és csak később belépni egy pozícióval.

More

Az alapkamat törheti össze a forintot

More

Lassan, de biztosan?

Miközben a befektetők zöme, a feltörekvő országokkal volt elfoglalva - azon töprengve, hogy maradjon vagy meneküljön a Fragile Five csoportból - az arany szépen lassan három havi csúcsra emelkedett, a mai napon érintve az 1287 dolláros unciánkénti árat.

A folyamat mögött, egyfajta óvatosságot lehet felfedezni, nevezetesen, hogy nem minden befektető hisz a töretlen részvénypiaci raliban és a már-már fejlett piaci paradicsomi állapotban, mely növekvő gazdasági teljesítményt bír felmutatni, alacsony inflációs környezetben.

More

Török líra 2014-ben

More

Borúra derű – hová tartanak a piacok?

Legutóbbi kamatvágásával az MNB olyan országokat közelített meg, mint Ausztrália, Új-Zéland vagy akár Lengyelország, ahol jelenleg 2,5 százalékon áll az irányadó ráta. Ezen országokkal versenyezni a globális tőkéért már teljesen más helyzetet teremt, így a forint számára nehéz küzdelemre kell felkészülni, azzal együtt, hogy nyilvánvalóan lesznek olyan napok, mint a mai, amikor akár pár forintot is visszaerősödhet hazánk fizetőeszköze - főleg ha egyéb feltörekvő országokban kamatemelésre kényszerülnek a jegybankok.

More